Αρχείο Newsletter

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας δεν ειναι φτηνή υπόθεση.

Όμως ακόμη πιο μεγάλο κόστος έχει μια ενδεχόμενη ζημιά που δεν καλύπτεται απο την ασφαλιστική μας, καθώς προτιμήσαμε ενα χαμηλότερο ασφάλιστρο, αφήνοντας έξω κάποιες προεραιτικές επιλογές.

Ας δούμε παρακάτω τις καλύψεις που προτείνουμε να περιλαμβάνει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματός σας.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το κεφάλαιο που επιθυμείτε, να θωρακίσετε την οικογένεια σας από τη πρώτη μέρα και να έχετε φορολογικά οφέλη με την εγγύηση της AXA και της AriLeads.

Το σπίτι μας, ο χώρος μας, τα πράγματα μας, η οικοσυσκευή μας, έχουν μεγάλη περιουσιακή και συναισθηματική αξία για να μην είναι ασφαλισμένα.

Ειδικά όταν το ασφάλιστρο είναι τόσο χαμηλό που θα αναρωτηθούμε αμέσως γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε προχωρήσει σε ασφάλιση.

Καλύψτε τους κινδύνους, αντιμετωπίστε το δυσμενές συμβάν με την τεχνογνωσία της Arileads.

Η δεδομένη χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερη για όλους.

Σε μία περίοδο που το Δημόσιο Νοσοκομείο δίνει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση του Covid-19.

Σε μία περίοδο που πέραν του Covid-19 εξακολουθούν να υπάρχουν και οι υπόλοιπες ασθένειες που απαιτούν πρωτοβάθμια περίθαλψη ή ακόμα και Νοσηλεία.

Πως έχετε θωρακίσει τον εαυτό σας και τους ανθρώπους σας ?

Δείτε πόσες δυνατότητες έχετε και πόσες επιλογές.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το κεφάλαιο που επιθυμείτε, να θωρακίσετε την οικογένεια σας από την πρώτη μέρα και να έχετε φορολογικά οφέλη, με την εγγύηση της AXA, και την τεχνογνωσία της Arileads.